Når politiet ringer..

I går kveld ringte Fru Stussli´s telefon og mannen i den andre enden insisterte på at Fruens navn var Sandra Ett-eller-annet. Pent navn, men.....
Etter flere runder med neida dette er BENTE, sa mannen at han nå hadde sjekket hennes opplysninger og det stemte at hun het Bente. Phu!!! Det var enda godt, for Frua hadde jo sagt til alle at hun het Bente i snart 40 år og ville følt seg litt teit hvis hun måtte ringe rundt å si at hun hadde tatt feil....
Mannen i telefonen sa det var på tide å si hva HAN het og det var frua enig i. Han var ett-eller-annet-navn-frua-ikke-husker og ringte fra Kongsberg Politistasjon :-O DET husker Fru Stussli. For hun fikk akutt angst. Hva ville politiet? JUNIOR??? Var alt bra med junior? Ja, for han var den eneste som ikke var hjemme... Politimannen virket litt overasket for han hadde tydeligvis ikke hørt om noe junior. BRA! Da var det neste spørsmålet i fruas hode. Hva hadde hun selv gjort som var ulovlig? I Kongsberg? :-O Det var jo over et år siden de kjørte gjennom Kongsberg og da hadde de ikke en gang stoppet bilen...

Har du mottatt ubehagelige meldinger på telefonen din? Meldinger med sexuelt innhold? Fortsatte mannen. Siden frua på sekunder hadde klart å overbevise seg selv om at hun hadde begått en forbrytelsen. Tok det litt tid før ordet motatt nådde inn. Hvilke meldinger hadde frua sendt som kunne blitt tolket som sekuelle? Og til hvem kunne hun ha sendt dem? Var det den om brødkjøpet til Hr Stussli? Den om sommerferien til mamma? Den om navnet på det nye grepet på babysvømmingen til "læreren"?
Åh MOTTATT!! Takk gode gud! Nei, forsikret frua politimannen. Ingen hadde sendt henne slibrige meldinger. Om hun var sikker? Ja, DET ville hun nok husket..... Nei, da så.. Da beklaget han forstyrrelsen, takket for opplysningene og ønsket meg en riktig god kveld.
Merkelig!

Har du mottatt merkelige telefonsamtaler som dette?
Er du sikker på at navnet virkelig er det du har trodd det var?
Ville du blitt litt skremt hvis poilitiet ringte deg 21.30 en kveld?

Ha en fin fin tirsdag!

Fru StussliVil du følge Fru på Facebook finner du henne HER

#politi #sexsuellemeldinger #telefon #sex #godkveld

20 kommentarer

fruensvilje

13.05.2014 kl.08:30

om dette virkelig var en politimann og ikke en som bare gav seg ut for å være det så var dette en merkelig politihistorie.

Om jeg hadde fått angst,ja så definnitivt,ikke det att jeg roter meg borti trøbbel,men jeg hadde sikkert fått mange gufne tanker siden jeg har alle mine ute av redet

Min matgale verden

13.05.2014 kl.08:31

Ha ha, helt fantastisk. *ler* Ha en nydelig dag, uten slibrige telefoner :)

lulltove

13.05.2014 kl.08:42

Ekkelt, spør du meg......

Fru Stussli

13.05.2014 kl.08:58

fruensvilje: Vi sjekket nummeret etter samtalen, men det stemte at det var fra politiet. Forklaringen fra politimannen var litt mer grundig enn dette før han la på.
Ja, guttungen var det første jeg tenkte på...

Fru Stussli

13.05.2014 kl.08:58

Min matgale verden: En nydelig dag til deg også :-D

Fru Stussli

13.05.2014 kl.08:58

lulltove: Var ekkelt ja :-D

frodith

13.05.2014 kl.09:28

Huff, hadde nok blitt litt skremt ja :-/ Og hva er poenget med å ringe så sent? Synes det er litt rart også jeg da ... av politiet.. Men heldigvis at du ikke har fått noen sånne telefoner da.. Det var vel hun Sandra det da...som hadde fått de ekle telefonene kanskje... Jeg har ikke fått ekle telefoner, og det er jeg jammen glad for, og IKKE har jeg fått telefoner av Politiet heller, og DET er jeg glad for :-D Litt av hvert å være glad for her i dag :-D Jammen glad du ikke hadde gjort noe galt ;-) Og at du fremdeles VAR Bente :-D Her klippes det gress på innsiden, og vaskes klær på innsiden :-) Og jeg ligger på sofaen i mens :-D Klemmer i massevis til deg min venn <3

http://Villavillere.blogg.no

13.05.2014 kl.11:03

Ai ai ai, da hadde jeg blitt stressa! Og så rart å ringe så sent. Merkelige greier.

Godt du ikke har hatt noen slibrige ubehagelige meldinger også da. Og bra at ungene ikke var årsak til oppringing. Det er jo den store angsten!

Ha en nydelig dag fine Stusslifruen.

Jeg skal lete opp maling til den lille karpedammen min og forberede bursdagsbonansa til helgen. Aldri en rolig dag skal jeg si deg!

Klem fra Villerinden

karenmarenmette

13.05.2014 kl.17:40

Hmm.. Interessant :) slikt som kan freshe opp ein ellers kjedeleg, grå kvardag :)

Helge

13.05.2014 kl.18:02

Merkelig telefon det der. Men dere sjekka tlfnr så det var fra politiet men fra Kongsberg, men hvis de hadde ringt feil så bør de sjekka nr først. Har aldri opplevd slike telefoner og jeg ringer aldri til folk såpass seint. Skrur av telefonen før jeg sovner, så hvis det er noe noen vil meg så kan de ringe tilbake. Tror neppe politiet ringer til noen så seint hvis det ikke er noe helt alvorlig eller misstanke om noe sure saker. En spesiell opplevelse dette her, dere vil trolig huske på det lenge.

Livsrom

13.05.2014 kl.23:12

Klart man skvetter om politiet ringer. Og jeg må innrømme at tankene raskt hadde gått til "mine fire små". Vil jo ikke at det skal skje dem noe vondt, eller at de skal komme i klammeri med politiet.

Om jeg har riktig navn? Tja, har det holdt i 52 år, skal det jammen få holde noen til.

I alle fall bra det ikke gjaldt deg da. Man klarer seg best uten kontakt med politiet, syns jeg.

Ha en riktig god natt, og drøm søtt:)

Fru Stussli

14.05.2014 kl.07:15

frodith: Nei det var merkelig og politimannen var skikkelig forvirret og bekalget veldig da han forstod at det var feil nummer. Han virket så sikker på at han hadde rett person og på andre siden enda mer sikker på at det var rett nummer.
Jeg må jo le av det hele nå. Den stakkars mannen var skikkelig lei seg da han skjønte at han hadde gjort feil.
Regner med du er på vei til jobben nå. Håper det blir en rolig og god dag <3
Mange klemmer

Fru Stussli

14.05.2014 kl.07:18

http://Villavillere.blogg.no: Ja det var merkelige greier. Han virket så sikker på at han hadde rett person og rett nummer. Beklaget og synes nok det var litt ekkelt da han skjønte det var feil.
Oh! Så spennende med maling av karpedam. Hmm mulig jeg burde ta et tak i hagen i dag... :-P
Bursdagsforberedelser pleier å være moro :-) I alle fall for oss som får se bilder etterpå :-D
Ha en finfin dag
Klemmer

Fru Stussli

14.05.2014 kl.07:19

karenmarenmette: Hahaha ja jeg kan ikke annet enn å le av det :-D

Fru Stussli

14.05.2014 kl.07:21

Helge: Ja sjekket nummeret og han var helt klart brydd og beklaget at han hadde ringt feil da han forstod det var både feil navn og feil nummer :-D
Jeg kan ikke annet enn å le av det :-D

Fru Stussli

14.05.2014 kl.07:23

Livsrom: Hahaha jeg kan ikke annet enn å le av det nå :-)
Politimannen var oppriktig lei seg og beklaget da han endelig innså at det var både feil navn og feil nummer :-D

Ha en strålende dag!

Siv Svanem

14.05.2014 kl.10:55

Uff da ekkelt.

Lisbeth

14.05.2014 kl.12:10

Uff ekkelt. Jeg hadde garantert fått svettebyger :)

Ha en strålende dag :)

Fru Stussli

14.05.2014 kl.20:37

Siv Svanem: Må bare le av det nå :-)

Fru Stussli

14.05.2014 kl.20:38

Lisbeth: Ja da ble jeg svett, men nå må jeg bare le av det :-)
Klemmer

Skriv en ny kommentar

hits