Oppdatering på den kontrollerte krisen

Fru Stussli driver enda med den krisen som er godt timet og tilrettelagt. Vi kan melde om at hun har jevnlig kontakt med tredemølla. Hun avlaster den stakkaren med en spinningtime i ny og ne (1-2 ganger i uka).Fru Stussli begynner å få et vennskapelig forhold til løping. Kroppen prøver seg på noe som ligner samarbeid og frua sjøl er hoppende blid både før og etter.
Når det er skrevet, må jeg legge til at Stusslifruen fortsatt må ha høy musikk for å ikke høre egen pesing, hun ser ut som en tomat i ansiktet etter 5 minutter og hun svetter utrolig mye.
En ting til som frua mener mangler på denne krisen, er det å våkne før hanen galer og føle en trang til å løpe... Nei, hun er nok lagt fra det målet enda....

Med denne kriseoppdateringen ønsker Fru Stussli alle en riktig god fredag!

Fru StussliVil du følge Fru Stussli på facebook, finner du henne HER

#løpe #40årskrisen #trening #tredemølle #jogge #spinning

10 kommentarer

lisbeth

19.09.2014 kl.12:42

Hehe :-) herlig. Det må faktisk øving til for å løpe/jogge. Jeg har aldri likt jogging, men etter egen påtvunget jogging gikk bedre.

Ha en fin fredag

Klemmer

fruensvilje

19.09.2014 kl.14:57

jeg tar av meg hatten for pågangsmotet ditt :))heier på deg videre

Helge

19.09.2014 kl.16:59

Det er bra at du løper litt. Jeg løp fra meg i 1990-åra med endel løp av ymse lengde. Håper mannen din vil gjøre det samme etterhvert. Godt når man kjenner at kroppen virker og få svette ut. Man føler seg opplagt og i bedre psykisk form etterpå. Man blir kanskje en smule støl etterpå men det går fort over. Hva mange km løper du på mølle iløpet av en økt? Ha en fin kveld.

frodith

19.09.2014 kl.18:31

DU er herlig! Jeg ler godt her. Og kjenner meg SÅ igjen i musikk på full guffe for å overdøve pusten fra hvalen som har flyttet inn :-D Jeg KLARER IKKE å løpe nesten, uten musikk...Det er akkurat som det er komplett umulig. Men MED musikk, ABBA helst, så er det NESTEN litt moro innimellom...Nå fikk jeg lyste å prøve i morgen jeg også. Du smittet meg litt :-) Så hvis ikke husvasken tar meg her,så blir det kanskje en joggetur :-D Jeg synes du er tøff jeg, og hvis du faktisk begynner å like det litt da er det ikke verst :-) Ha en fin fredagskveld min venn. Klemmer etter slitsom dag <3

Fru Stussli

20.09.2014 kl.10:03

lisbeth: Jeg liker jogging i perioder. Å løpe på mølla i kjelleren er veldig greit når jeg ikke rekker annen trening :-) Nå gjelder det bare å ikke bli for ivrig. For det er fort gjort å løpe på seg skader, derfor spinner jeg mellom løpeøktene.
En finfin lørdag til deg!!
Klem

Fru Stussli

20.09.2014 kl.10:03

fruensvilje: Haha men jeg liker å bli skikkelig sliten :-) Ellers hadde ikke dette gått :-D

Fru Stussli

20.09.2014 kl.10:07

Helge: Jeg er glad i å bli skikkelig sliten så da går det, men jeg tenderer til å bli litt ivrig og da er det fort å løpe på seg skader... Derfor spinner jeg oppimellom. Jeg løper 4-5 km på mølla nå :-) Så prøver jeg å variere tempo, lengde, motbakke osv.
En finfin helg til deg Helge!

Fru Stussli

20.09.2014 kl.10:11

frodith: Haha jeg liker å bli sliten vettu :-) Synes det er moro å presse meg selv og nå som ikke løping er sånn grue-seg-til-ting er det ekstra moro! Nå skal jeg være flink gjennom hele vinteren!! Bli en sprekfant faktisk!
Ha en strålende lørdag!
Mange klemmer i farta :-D

Skolepike

20.09.2014 kl.10:57

Herlig skrevet! :) Det pleier ikke å være noe spesielt gøy å lese om andres trening, men her vant du meg! Haha. Meget bra. "Sprekfant" var et nydelig, nytt ord. Skal selv hive meg på sykkelen mot treningssenteret og spinne av meg litt sukkerspinn! God helg! :D

Fru Stussli

20.09.2014 kl.12:49

Skolepike: Tusen takk snille deg :-) Så du er også en sprekfant på lørdagen :-) Skal titte innom og lese om lørdagsspinn nå!
Ha en finfin lørdags ettermiddag

Skriv en ny kommentar

hits