6 meter med filleryer

Sommerens håndarbeid har stort sett vært filleryer, men nå skal teppene ut i butikken og Fru Stussli tar en pause fra fillene :-)På mandag åpner Mel & Kanel igjen etter sommerferien og da er disse ryene å finne i bakeriet Mel&Kanel på Kongsvinger.Nå ser dere hva Frua har gjort i sommer.
I tillegg har hun kost seg sammen med familien, vært på noen ferieturer, hygget seg i hagen, ventet på solen, løpt, lekt, hoppet, grillet, svømt, lest masse, skravlet, geocachet, gått turer, gått på kafe osv. Stusslifrua har hatt en deilig sommerferie og nå er den nesten over. Nå skal det bli litt godt med hverdag igjen. Hun gleder seg til å jobbe, blogge og finne rytmen.

Er du klar for hverdagen?

Fru StussliVil du følge Fru Stussli på facebook, finner du henne HER. På instagram heter hun fru_stussli

#filleryer #gjenbruk #återbruk #engangtil #interiør #interiør4you #redesign #hekling #crochet #ragrug #hobby #håndarbeid #craft #Kongsvinger #melogkanel #tilsalgs #tepper #håndlaget

17 kommentarer

margarites

09.08.2015 kl.11:25

Skal si du har vært produktiv! Så fine filleryer :-)

Her har jeg vært i jobb i en uke allerede, men jeg synes sommeren har vært veldig kort. Har liksom ikke kunnet sitte ute to dager i strekk, bare innimellom - så jeg ønsker meg fortsatt fine dager i august, og en lang fin seinsommer som varer helt til oktober :-)

ladyaugust

09.08.2015 kl.11:29

Du er bare så utrolig flink du fineste Fru Stussli eller Stussi som jeg trodde du het..leeenge <3 Godklæmme fine dagen, her skal det vaskes og det er liksom helt greit :)

Tone

09.08.2015 kl.11:39

Utrolig flink med sånne ryer, er du. Kan ikke tenke annet enn at de går som varmt hvetebrød på Mel og Kanel. :)

Ha en flott søndag. :)

Helge

09.08.2015 kl.14:51

Du har vært flittig i sommer du. Hverdag har det vært for meg i hele sommer, skal ha litt ferie senere. Men det er den samme overgangen hvert år så folk har erfaring i så måte.

Brit

09.08.2015 kl.17:47

Imponerende fillerye produksjon og får et miljøvennlig sommeraktivitet du har bedrevet. 6 m med filleryer , hm det blir nok enda mer i selve filleryetråd meter. Godt jobba!

traust

09.08.2015 kl.19:00

Kjempeflotte filleryer - og det virker ikke som om været har ødelagt sommeren for deg. Jeg er mer enn klar for hverdagen, håper du har en flott søndagskveld :-)

frodith

09.08.2015 kl.19:30

Så mange deilige meter med filleryer :-DOg de er nydelige i fargene, og selger til gull på Mel og Kanel :-) Nå er det jammen fint du er her igjen, for nå har jeg savnet deg veldig vet du, sprudlingen til fru stussli er noe man vil ha en daglig dose av :-) Klemmer til deg min venn <3

fruensvilje

09.08.2015 kl.20:29

så hyggelig å ha deg tilbake da :) og så mange fine tepper du har laget,du har virkelig vært produktiv.

Jeg har også hatt en nydelig sommer og vi har vært på en eventyr reise med bobilen vår,hverdagen er tilbake ,og egentlig er det også greit

Fru Stussli

10.08.2015 kl.10:17

margarites: Ja til sommervær i august. Onsdag, torsdag og fredag skal nemlig jeg være med å ha svømmekurs i en innsjø her :-D Jeg skal jaggu invistere i våtdrakt. Jeg tror det blir nødvendig :-D
Ha en finfin start på uka!

Fru Stussli

10.08.2015 kl.10:19

ladyaugust: Haha Stussli funker fint det også :-D
Vasking? Sånn vann og såpe og kjedelige greie? Ugh! Det tror jeg, jeg tar til høsten eller på en dag med MYE regn ute. Det er DU som er flinkisen, jeg gjør jo bare ting jeg liker :-D
Mange sommerklemmer

Fru Stussli

10.08.2015 kl.10:20

Tone: Tusen takk snille du :-)
Den første av disse ble solgt i går og butikken åpner i dag, så det lover godt :-D
Ha en finfin start på uka!

Fru Stussli

10.08.2015 kl.10:21

Helge: Hei på deg Helge
Ja det har vært mye fillevære i sommer og da blir det ryer vettu :-D
Tror kanskje du har vært den smarte av oss, som har venta med ferien til finværet kommer (forhåpentligvis).
Ha en finfin start på uka!

Fru Stussli

10.08.2015 kl.10:23

Brit: Tusen takk snille du :-)
Haha hvor mange meter med opprevet sengetøy kan dette bli? Morsom tanke. Mulig det hadde blitt km :-D
Ha en finfin start på uka!

Fru Stussli

10.08.2015 kl.10:24

traust: Fillevær = Filleryer vet du :-D
Nå skal jeg starte hverdagen med å finne frem løpeskoa.
Ha en finfin start på uka!

Fru Stussli

10.08.2015 kl.10:26

frodith: Haha jeg er tilbake, men ikke så sikker på om jeg kan være så flittig som dere. Mulig jeg ikke har noe å dele hver dag, men jeg kommer uansett til å stupe innom bloggvenner og henge med på deres spennende liv <3
I dag er det hverdag og jeg skal finne frem løpeskoene. Nå GLEDER jeg meg til løpeturen!!! Haha, det er en bragd i seg selv.
Ha en strålende start på uka!
Mange millioner klemmer

Fru Stussli

10.08.2015 kl.10:28

fruensvilje: Tusen takk snille du :-) Det har vært litt godt å ha bloggfri, men nå savnet jeg dere og er tilbake :-)
Så herlig med bobilsommer. Vi har leid caravanhytte både i England og i Sverige i sommer. Er like bra som hytte det. Og bobil sånn at du kan flytte hytta er jo enda bedre. Det har jeg lyst til å prøve en gang!
Ha en finfin start på uka!

gretashobby

11.08.2015 kl.10:18

Mange fine tepper her. Det er sikkert greit med ein pause fra slike no.

Høyres ut som ein perfekt sommer :).

Kvardagen er på veg tilbake her også. Eg må bare finne ut heilt kva eg vil den skal innhlde i høst. Det går seg nok til. Ha ein fin seinsommer/høst.

Skriv en ny kommentar

hits