Mens de venter på våren....

Stusslifolket er i grunn ferdig med vinteren og har begynt å forberede seg på våren :-)
De har begynt å tenke på den skumle vårluften og da blir det viktig å passe på ørene. Lue blir litt varmt når våren kommer, men pannebånd blir perfekt!12 nye pannebånd skulle holde. Nok å velge i for frøkna.Mens frua var i farta, laget hun et til Emmas venninne også :-)Her er frøknas utvalg av nye pannebånd. Skulle være noe for en hver anledning :-DFru Stussli fikk god hjelp av Vilde Villkatt. Hun var selskapskatt og det er hun superflink til :-D

Er du klar for våren?
Liker du kanskje litt spreke hodeplagg?

Ha en fortryllende uke!

Fru Stussli


Vil du følge Fru Stussli på facebook, finner du henne HER. På instagram heter hun fru_stussli

#søm #pannebånd #vårfornemmelser #sy #sydetselv #barn #barneklær11 kommentarer

annebe

01.02.2016 kl.17:32

Bruker mer pannebånd enn luer jeg...og her var det mange fine..:) Kult bilde med alle de på hodet på en gang..hehe...:))

Gleder meg veldig til vår..men i dag snør det litt igjen her :)) Fin kveld og fin februar til deg og dine<3

fruensvilje

01.02.2016 kl.17:55

her var det mange lekre pannebånd,kjekt for frøkna å ha masse å velge i alt etter hva hun har kledd seg i.

Jeg har et grønt pannebånd,men skulle gjerne hatt et som stod til både lilla og turkis også ) for som du hvet er jeg også glad i spreke farger

venkesstrikk

01.02.2016 kl.17:56

Jeg er mer enn klar for våren. Nydelige pannebånd. Tenker jentene setter pris på de

Lady August

01.02.2016 kl.18:48

Oh so nydelige og flotte ! Du er jammen suuuperflink! :D gooodklæmme <3

Hobbystua

01.02.2016 kl.19:17

Hei hei:-) Ja jeg er så klar for våren at jeg lengter mer og mer etter den. Men vi må nok komme oss igjennom en ny måned først og så år vi bare håpe at den ikke blir så kald og guffen som januar var. Men nå måtte jeg le når jeg så Emma med alt dette på hodet,,tenkte nesten det var en konvertering på gang her,,hehe.. nei da litt tull og tøys fra min side nå:-) Du har sydd mange flotte pannebånd i fine vårfarger som blir flotte og bruke når den tid kommer. Artig og kunne ha litt og velge i da. Blir fine jenter dette.-))

margarites

01.02.2016 kl.19:52

Å så deilig det hadde vært om våren kom nå! Det hadde jeg likt! Ute er det bare våt sørpe akkurat nå, i morges var det tørr snø men så kom regnet! Hadde vi teren bare blitt liggende så hadde detvørt greit, men dette vi har nå bytter jeg gladelig bort med vår :-) Pannebåndene var tøffe, absolutt litt å velge i der. Frk Stussli kan i alle fall ikke si at hun ikke har lue eller noe å ha på ørene om det blåser litt :-) Men jeg tenker hun elsker å bruke disse :-)

frodith

01.02.2016 kl.20:29

Helt klar for våren :-) Med eller uten pannebånd :-D Nå har Emma mye å velge i framover ja <3 Fine <33 Håper våren blir roooolig og fin :-) Og full av Oslo-turer...Hi-hi :-) KLemmer min venn <3

natheless

01.02.2016 kl.22:33

Men de pannebåndene var jo supre sammen til lue også! Herlig med vårfarger, og pannebånd liker jeg også å bruke. Tenk det er februar, så det blir bare lysere og lysere og det våres mer og mer. Ønsker dere fargerike dager! :)

gretashobby

02.02.2016 kl.08:39

Eg lengter etter våren ja, men regner med at det er ei stund før den kjem enno. Dermed så pakker eg ull og atter ull i kofferten for å dra østover i morra. Men det sniker seg nok med noe lettere klede også.

Masse flotte pannebånd her. Noe for en hver smak ja. HA ei flott uke videre

Siv Svanem

02.02.2016 kl.18:59

Jeg likte i alle fall disse.

Helge

02.02.2016 kl.21:24

Hedmark er kald vinterstid og det gjelder at man har nok av vintertøy. Fine plagg det der, varme og fargerike. Håper igrun nat det snart kommer mre snø slik at det blir flere skiturer, må forresten skaffe nye skistaver. De kan jeg ha glede av i flere år så jeg ser ikke så mye på prisen da. Ha en fin kveld.

Skriv en ny kommentar

hits