Fru Stussli lager mus

I dag har frua laget mus i mange varianter. Retromus, traktormus, fløyelsmus, blomstermus, prikkemus, gulmus osv. Noe for en hver smak håper hun. Det er mus både med og uten ekstra stimuli. Nå satser Stusslifolket på glade kattervenner til Valentins-dagen.Frua har brukt forskjellige mønster og noen er litt større enn de andre.Stusslifrua kjørte selvfølgelig en forbrukertest på musene, men før alle var ferdig oppstilt hadde Lunapusen fanget en og kåret en vinner.Gul fløyelsmus med bittelitt catnip i magen, gikk av med seieren. Nå ligger den langt under sofaen, med hengeøre og lurvete pels, mens jegeren sover ved siden av.De andre musene løp i skjul da de så hvilken behandling vennen deres fikk.
Fru Stussli sin lille favorittmus skal flytte i blokkleilighet om ikke så lenge, mens traktormusa skal til en annen fin innekatt.

Frua ønsker alle en riktig god helg!

Fru Stussli


Vil du følge Fru Stussli på facebook, finner du henne HER På instagram heter hun fru_stussli

#mus #søm #katteleke #hjemmelaget #sy #syselv #leke #katt #kjæledyr #enkelsøm #nyttesøm #håndarbeidet #sydilla #dilla #kjæledyr7 kommentarer

Maren

11.02.2016 kl.19:58

Oj såååå fine, kjempekul:):).

fruensvilje

11.02.2016 kl.20:00

en flott musegjeng,liker dine mye bedre en dei jeg får besøk av fra tid til annen

frodith

11.02.2016 kl.21:01

For en fantastisk gjeng med mus :-D Store fine ører og fine farger. Er det salgsmus også eller? :-) Innflyttere på Mel og Kanel? :-) Så kos at du får sydd litt igjen <3 Håper det er bra med deg Bente <3 klemmer til deg min venn <3

margarites

11.02.2016 kl.21:38

Her var det mange fine mus. Skjønner at du har kost deg med symaskinen igjen :-)

natheless

11.02.2016 kl.21:49

Stilig. Her var det masseproduksjon skjønner jeg. Mange lykkelige katter framover. Ha en fin kveld!

foreignerat50

13.02.2016 kl.13:45

Så koselig! Deler du ut mønster da og hvordan lager disse musene? Kanskje en ide for meg som jobber med de eldre. Kan lage slike ting til å gi til dem:)
Hei, vi er en nyoppstartet side som lager headere og redigerer bilder gratis, stikk innom www.espolin.net :D

Skriv en ny kommentar

hits