Filleryer kan være gode minner som er heklet sammen.

Fru Stussli fikk en forespørsel om å gjøre om sengetøyet etter en kjær mor/bestemor til filleryer fulle av gode minner.Det var jo slik Fru Stussli ønsket å lage filleryene i starten. Bruke det vi vanligvis kaster til å skape minner og bruke om igjen.

Da vårsolen begynte å varme, kom sekkene med sengetøy til Stusslivegen 3 og frua kunne starte jobben med å rive og sortere etter farger.Så kunne heklejobben begynne.Etter å ha gjort ferdig de to ryene som ble bestilt. Lagde frua en ekstra som barnebarnet kunne beholde selv.
De to første var nemlig gaver med minner til hennes far og hans bror om deres mor.Fru Stussli har kost seg med jobben og med tanken om at dette er filleryer med ekstra mening og verdi.

Takk for oppdraget Siv Hege <3

Fru Stussli

 


Vil du følge Fru Stussli på facebook, finner du henne HER På instagram heter hun fru_stussli

#filleryer #minner #hekleminner #hekle #ragrug #crochet #heklingmedmening

 

4 kommentarer

frodith

25.04.2016 kl.18:26

Så flotte og deilige ryer Fru Stussli ;-) Jeg elsker de flotte fargene og følelsen av sukkertøy under føttene. Kjempefine. Klemmer fra Frodithen :-)

fruensvilje

25.04.2016 kl.21:33

nydelige ryer,kjekt å skape noe vakkert som har en slik god verdi )

natheless

25.04.2016 kl.21:51

Så fine de ble og de er fulle av minner. Du er jammen så flink! Jeg husker mamma skulle få en venninne til å veve et gulvteppe av godt brukte tekstiler, klær og annet. Vi ungene lå langflate etterpå for å finne igjen tøystykker vi kjente igjen. Gode minner! :)

Siv Svanem

26.04.2016 kl.09:13

En dag skal jeg også lage noen slike.

Skriv en ny kommentar

hits