Rett i spagaten

42,5 år og nede i spagaten for første gang!

Wow, tenker du kanskje?

Og jaggu var det WOW, så vondt...

Frua valgte slippers da bilen skulle ha den sårt tiltrengte vårvasken.

Ut i solen bar det, med støvsuger, søppelposer og vaskebøtta. Lenge gikk alt helt fint. Søppel ble plukket, mattene ble vasket og lagt til tørk i sola. Så bevæpnet Fru Stussli seg med støvsugeren og angrep dørken og førersete.

Plutselig seilte den ene foten fremover mot bilen og forsvant under den. Den bakerste foten prøvde nå febrilsk å finne feste, mens frua klamret seg til støvsugerskaftet som Louis Lane klamrer seg til Supermann.

Det hele skjedde veldig fort, før Stusslifrua fikk tenkt seg om var hun nede i spagaten. I spagaten for første gang i sitt 42,5 år gamle liv. Ingen oppvarming og ingen tøying i forkant.

Da hun satt der var tankene mange. Kan jeg ha overlevd? Kommer jeg noen ganger opp herfra? Var det noen som så meg???

Og så, FYTT I KATTA så vondt det gjorde!!! Varmen som spredte seg i rompeballen sendte krisemeldinger til Fruehjernen. Noe måtte ha gått skikkelig galt!

Frua vurderte å grine, men det gikk rett og slett ikke. Noe så irriterende!! Når du virkelig trenger å grine, da går det ikke. Men, hvis noen løper litt kjapt på ski, da er det full åpning!!!

Etter det som virker som en evighet fikk Fru Stussli rullet seg over på siden og slept beina frem fra under bilen. Tenk. Ikke en flekk på oversiden av buksa. Det vitnet om en kjapp og rett nedstigning. Beinet hadde ikke en gang vært borti bilen. Imponerende!

Inne i stua fikk hun av seg buksa og konstanterte blod på det kneet som ikke var under bilen. Det virket faktisk oppmuntrende. Et bevis på ulykken!! Pussig nok var det ikke vondt . Det var kun den ene rompeballen som kjentes...

Nå, en uke senere er det fortsatt den ene rompeballen som kjennes. Litt som å sitte på en dritstor (og vond) tennisball. Den har frua kjent på helt siden spagaten.

Fru Stussli kan nå humre litt (ikke le) av ulykken, men det tok altså en uke.Nå håper hun at ikke bare stoltheten skal leges, men at også rompeballen snart er smertefri og tennisballen forsvinner.

Moralen her må være at har du rundet 42,5 år og ikke har vært i spagaten før, så er det kanskje ikke verd det..

I alle fall må det trenes og varmes opp litt i forkant..

Fru Stussli

11 kommentarer

frodith

23.03.2017 kl.21:20

Uff, stakkars :-( man blir helt hjelpeløs :-o Bra det går framover :-) Og det man er mest opptatt av er om man blir sett :-D klemmer <3

Fru Stussli

26.03.2017 kl.09:53

frodith:
Haha ja er kanskje det delen som blir hardest skadet. Frykten for å ha dummet seg ut. Heldigvis er jeg kjapp til å le av meg selv.
Rompa er fortsatt litt vond, men jeg regner med at jeg snart er oppe og hopper igjen. Det verste er jo å sitte og det er jo det jeg trenger minst ;-)
Ha en finfin lørdag fineste Frodith <3
Klemmer

Fru Stussli

26.03.2017 kl.09:54

frodith: Eh... søndag :-D

23.03.2017 kl.21:30

uff,men artig lesing.Flott skildra:-)

Fru Stussli

26.03.2017 kl.09:54

Anonym: Tusen takk :-)
Er lettere å le av det når man ser det fra utsiden ;-)
Ha en finfin søndag :-D

fruensvilje

23.03.2017 kl.21:44

au au,dette høres rett og slett sykt vondt ut,hadde det vært meg hadde jeg måttet skifte begge hoftekulene i etterkant )) håper du snart blir god igjen og att det ikke har vært noe rift eller småbrudd inni der

Fru Stussli

26.03.2017 kl.09:55

fruensvilje: Jeg er snart helt fin igjen. Det er verst å sitte, men det er jo egentlig det jeg trenger minst :-D
Ha en fin fin søndag!

ladyaugust

23.03.2017 kl.21:44

Oi, det der må jo gjøre vondt. Jeg kunne gå i spagat men etter ukesvis med trening og tøying. I gå i spagat uten kan jeg bare tenke meg må gjøre vondt. Masse god bedring <3 og goood klæm :)

Fru Stussli

26.03.2017 kl.09:56

ladyaugust: Det var SÅÅÅÅ vondt i rompa og i stoltheten. Nå har nesten begge deler grodd :-D
Er ikke så opptatt av å gå i spagaten mer ....
Ha en finfin søndag!
Klemmer <3

natheless

24.03.2017 kl.15:56

Du gode min og for en herlig tegning!!!!! Du kunne jo ha skadet deg masse. Jeg tror jammen du er i bedre form enn du tror. Jeg hørte om en jente som hadde tatt spagaten mange ganger i livet og brått skulle vise deg litt etter noen år. Hun havnet på sykehuset og alle sener var jo ødelagt. Tror nok man må varme godt opp ja. Nei, jeg kan ikke ta spagaten og ikke har jeg lyst til å ta den på glattisen heller. God bedring :)

Fru Stussli

26.03.2017 kl.09:57

natheless: Tusen takk :-D
Stoltheten har grodd og snart er sikkert også rompa bedre :-) Jeg tror ingenting gikk i stykker, men jammen er det enda vondt å sitte.
Ha en finfin søndag!
Klem

Skriv en ny kommentar

hits